Eesti toidu aastaring talus

Nimi:Eesti toidu aastaring talus
Kirjeldus:

Programmi eesmärk on tutvustada  Eesti söögitraditsioone, aastaaegade mõju talu toidulaual, Kurgja talu ja selle elanikke, C. R. Jakobsoni põhimõtteid talust ja toidust ning toidu teekonda laudast ja aiast kööki- meie lauale.
Programmi kuulub taluga tutvumine, toidu teekonna uurimine, praktiline tegevus, degusteerimine ning rollimängud. Osalejad saavad muuseumilt kaasa töövihiku koos retseptide ja ülesannetega.  Samuti on programmis lõunasöök.

2016. aasta 9. veebruaril omistati programmile ökoturismi kvaliteedimärgis EHE
Sobilik: lasteaia vanemale rühmale ja alg- ning põhikooli õpilastele

Maakond:Pärnumaa
Keskus:Carl Robert Jakobsoni Talumuuseum
Kestus (tundides):3 tundi
Läbiviimise koht:Muuseumi territoorium, rehetuba
Lisainfo:
Maksimaalne grupi suurus:25
Juhis õpetajale:Lastel selga panna mugavad riided ja jalanõud vastavalt ilmale
Keel:Eesti keel
Vene keel
Inglise keel
Programmi läbiviija:muuseumi giidid
Maksumus:6 eurot
Sihtrühm:Lasteaed
1-3 kl I kooliaste
4-6 kl II kooliaste
7-9 kl III kooliaste
Teemad:Keskkond ja jätkusuutlik areng
Kultuuriline identiteet
Loodus- ja keskkonnakaitse
Toimumise aeg:aastaringselt, väljaarvatud detsember
Sisestamise kuupäev:24.10.2016


Logi sisse